RT Clarion - шаблон joomla Форекс
image Follow Us:

WELKOM opn onze TBN TV pagina

De uitzendingen van TV Trishul zijn te volgen op Kanaal 20 en Cable 71. De reikwijdte beslaat Paramaribo, Wanica, Commewijne en Saramacca. TV Trishul heeft een goed gevarieerd programma, waar ieder aan zijn trekken komt. We zijn niet alleen gestoeld op hindoestaanse programma’s maar ook op Engelstallige en Nederlandstallige programma’s. Los van de uitzending heeft TV Trishul ook een Technische afdeling. Televisie Trishul is ook bekend om haar religieuze programma’s. De ochtend begint altijd met bhajans, gevolgd door katha’s en vervolgens gaan we verder met onze dagelijkse programma’s. Tijdens de hindoe feest- en gedenkdagen ( Holi, Divali en Navraatrie ) verzorgen we speciale programma’s waaronder bhajans, katha’s , yatra’s e.d. Ook met christelijke- en islamitische feestdagen hebben we daarvoor aangepaste speciale programma’s. .

TBN Coming Soon!

  • Waka! Weekagenda!
  • Yess I can Sing!
  • Cooking on the SPOT!
RocketTheme

Waka! Weekagenda!

TBN lanceerd binnenkort op TV de Waka Weekagenda. Elke donderdag wordt er bekend gemaakt waar u kunt uitgaan in Suriname. Bent u een organisator van evenementen en feestjes of bent u een club, bar of disco eigenaar die feesten en events organiseerd, dan is dit wekelijkse televisieprogramma voor u een ideale manier om uw events te promoten.

Lees Meer...

 
RocketTheme

Yess I can Sing

Binnenkort bij TBN ... Brand nieuwe TV programma Yess I can Sing. Heb je een beetje zang tallent en zou je eens een keer op TV willen zingen op een Karaoke track, meld je dan aan door ons een e-mail te sturen via ons contact pagina.

Lees Meer...

 
RocketTheme

Cooking on the SPOT!

TBN lanceerd binnenkort een nieuwe kookprogramma. Deze programma zal gehost worden door de artiest Ragga Menno. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen of bellen. Heeft u als bedrijf interesse om onze verenging te sponsoren? Neem dan contact met ons op!

Lees Meer...

 

TV ADVERTENTIE 2

TV ADVERTENTIE 3

TV ADVERTENTIE 4